banner-dysc-overmij-paul-witteman

Over mij: Paul Witteman

Na meer dan 30 jaar in het vak van programma- en projectmanagement vallen toch een paar zaken op. Een substantieel aantal projecten mislukken nog altijd geheel of gedeeltelijk. Er zijn talloze lessons learned rapporten, lijsten met succesfactoren, men doet regelmatig risico analyses, we starten verbeterprogramma’s of professionalisering programma’s, maar toch blijkt dat allemaal geen garantie op succes. Het blijft moeilijk om te voorspellen of project succesvol zal zijn of gaat falen.

Dus de managementvragen blijven relevant en immer actueel: hoe doen we het nu echt? Weet ik nu wat voor mijn project nu precies de zwakke plekken zijn en wat mijn voorwaarden voor succes zijn? Kunnen we projecten vergelijken en daaruit halen wat nu de beslissende factoren zijn? Zijn we compleet in onze risicoanalyses? Hoe kan ik slagingskans vergroten? Waar moet ik verbetering in mijn organisatie nu op richten?

Als ervaren programmamanager op uitvoerend niveau met ook een sterke interesse en ervaring in het ontwikkelen van programma- en projectmanagement wil ik mijn kennis en ervaring delen in het verbeteren van slaagkans van programma’s en projecten.

Om te helpen deze belangrijke vragen te beantwoorden heb ik op basis van mijn ervaring en denken over het vak van programma- en projectmanagement een compleet en compact kijkglas ontworpen, waarmee de toestand van een project weergegeven kan worden: DYSC. Een scan met 20 score gebieden die alle aspecten van je project afdekken.

Essentieel in mijn benadering is dat niemand de wijsheid in pacht heeft en niemand alles kan zien. Alleen door beelden van velen op verschillende momenten bij elkaar te leggen, vergroten we de kans dat we het relevante echt gaan zien.

Het invullen van de 20 vragen kost slechts een paar minuten in de Quick scan variant.

Alles gericht op het tijdig ontdekken wat in deze situatie op dit moment relevante factoren zijn voor slagen of falen van ons project.

Geïnteresseerd in Do You See Clearly? Neem contact op en vraag een demo aan.

Neem contact met mij op

Stuur mij een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt