banner-dysc-workshops

Hulp bij opzet en uitvoering en/of begeleiding van een project break

Vaak ontstaat op gegeven moment behoefte aan een project break out of evaluatie meeting om gezamenlijk belangrijke issues en/of aanpak van een project door te nemen. Of dan nu aan begin is of tussentijds maakt niet uit. Wel belangrijk is dat de echt belangrijke zaken besproken worden. Natuurlijk zijn er altijd al ideeën en issues die agenda vorm kunnen geven, maar zien we niets over het hoofd? Of wat heeft echte prioriteit om te bespreken? Hoe weten we dit, hoe verzamelen we de topics op gestructureerde en efficiënte manier die niet veel tijd kost, maar wel een manier waarop iedereen zijn input kan leveren.

Met behulp van DYSC kan je eenvoudig alle input verzamelen, die direct gestructureerd naar de 20 score gebieden van DYSC gepresenteerd worden. Je kan dit vooraf doen, maar ook aan begin van project break out. Na bespreking topics en geformuleerde gezamenlijke aanpak kan je op eind opnieuw een DYSC doen en dan geeft rapport direct weer in hoeverre men vindt dat het project er met deze aanpak beter voorstaat en meer kans op succes heeft. Ook zie je dan direct of er nog zaken zijn die nog niet genoeg aandacht hebben gekregen. Later kun je DYSC herhalen om te zien of beelden schuiven, hebben acties en afspraken van project break out gewerkt of is er aanleiding opnieuw bijeen te komen.

Wij kunnen niet alleen DYSC laten uitvoeren, maar kunnen ook helpen bij opzet en uitvoering en/of begeleiding van zo’n project break out.

Geïnteresseerd in Do You See Clearly? Neem contact op en vraag een demo aan.

Neem contact met mij op

Stuur mij een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt