Agile en/of Projecten

 In Agile, Projecten

Zijn projecten in de Agile wereld mogelijk?

Een beetje vreemde titel, want wat suggereert dit? Is er een tegenstelling of juist niet, of kan het samen? In de Agile wereld is het woord ‘project’ uitgebannen en zouden ‘projectmanagers’ niet meer nodig zijn. In SAFe komt het woord ‘project’ niet meer voor. Er wordt op bijeenkomsten gesproken over ‘traditionele projecten’, waarbij in één adem diverse kenmerken van Waterval projecten worden genoemd. Aan de andere kant kun je cursussen Agile Projectmanagement volgen en er boeken over lezen. In de cursussen en bijeenkomsten worden Waterval projecten vergeleken met Agile projecten. De verwarring lijkt soms compleet. Of bedoelen we gewoon steeds wat anders als we woorden als agile en projecten gebruiken?
Lees verder op: agile-en-of-projecten
Recente artikelen

Laat hier uw bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact met mij op

Stuur mij een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt